New Ipswich Library Composite

I’ve been practicing with selection tools in Photoshop. The exterior of our library has changed only sightly in 100 years so it was a natural to choose to composite an old postcard and recent photo. I chose the area around the old entrance because that was a feature that had changed.

The perspective was different so I need to distort the selection area to match up the roof line. It’s not perfect but taught me a bit about the tools. Here is the sequence:

Old Postcard

NILibraryPostcard2
Library 2009
20090817_NI_Library
Composite
NILibraryComposite
Advertisements

One thought on “New Ipswich Library Composite

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s